.

Седмичен любовен хороскоп 10-16 януари

Ето какво ви очаква

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 10-16 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Създайте си график, програма, която за известно време не включва участието на половинката в заниманията ви. Предложете му/й да си дадете ден-два почивка. Отидете са кино или във фитнеса с приятелите си, но не забравяйте да му/й позвъните или да напишете съобщение. След четвъртък и двамата ще почувствате силно влечение един към друг и ще забравите за разногласията, каквито и да са били.

 

Телец

 

В първите дни на седмицата може да ви се стори, че любимият човек показва леко безразличие с поведението си. Помислете на какво може да се дължи. Дали самите вие не сте „стъпили на криво“ и той/тя да показва по този начин недоволството си. Ако прецените, че всичко е наред, просто изчакайте. Най-вероятно в почивните дни ситуацията ще се изясни.

 

Близнаци

 

След толкова много празнични дни, купони и преживявания е нормално да се чувствате леко уморени, леко отегчени, но пък и все още да обмисляте тактиката си спрямо купищата нови познати. Намалете темпото за известно време. Не приемайте покани за срещи от хора, с които се познавате съвсем от скоро. В средата на седмицата ограничете дори виртуалните контакти. Няколко дни след това предстоят романтични изненади.

 

Рак

 

Човек, към когото не сте безразлични ще покаже недвусмислен интерес към вас. Ситуацията ще е леко объркваща, но в същото време и предизвикваща дълбоки чувства и ентусиазъм. Погрижете се за външния си вид, без излишна суета, естествено. Не приемайте поканата за първа среща незабавно и, когато все пак приемете, опитайте се да не говорите прекалено много за себе си.

 

Лъв

 

Вие никога не се съмнявате в красотата и магнетизма си и сте сигурни, че имате право да капризничите. Освен това, след празниците вече имате нови обожатели/ки, но половинката ви съвсем не се досеща, че е така. А тайнственото ви поведение по никакъв начин не издава пъклените ви замисли. Ако имате намерение да започнете нов флирт, първо помислете дали си заслужава. За да не се отзовете в глупавата ситуация „от трън, та на глог, че е по-висок“.

 

Дева

 

Следпразничното настроение все още стимулира вдъхновението ви. Освен това някой упорито се опитва да ви впечатли и, в интерес на истината, до някъде успява. Преди да се съгласите на по-близък контакт, опитайте се да разберете туй-онуй за него/нея от общи познати. Ако предположенията ви, че „човекът е стабилен“, се потвърдят, бъдете готови за вълнуващи приключения.

 

Везни

 

Любимият човек може силно да ви разтревожи и разочарова забравяйки за дадено преди време обещание. Запазете спокойствие и не прекалявайте с инициативата. Изчакайте, наблюдавайте го/я и в подходящ момент напомнете каквото трябва. От реакцията му/й ще разберете дали става дума за обикновена небрежност или за умишлен пропуск. След това можете да помислите за съдбата на връзката си.

 

Скорпион

 

Възхитителни сте, привлекателни и в орбитата ви ще гравитират поредица кандидат-гаджета. Съвсем естествено е успехът да ви окуражи, да ви вдъхнови, дори да в известна степен да ви зашемети. Лошото е, че когато самочувствието ви „удари тавана“ обикновено вършите глупости и показвате най-лошите си качества. От вас зависи да предотвратите „фаталния миг“.

 

Стрелец

 

За всички е ясно, че вие сте неизтощими любители и търсачи на приключения. Със сигурност ще попадате в такива почти ежедневно. В транспорта, във фитнес-залата, на улицата, в МОЛ-а – където ви хрумне. Част от тях ще са потенциална възможност за любовни авантюри. Ограничете избора си до хора, които вече познавате, макар и от скоро. Връзката с непознат/а най-вероятно ще се окаже най-обикновено губене на време.

 

Козирог

 

Венера във вашия знак все още е в ретроградно движение и в любовните ви отношения ще настъпи нещо като „затишие пред буря“. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Приемайте ги такива, каквито са. Ако половинката ви не проявява очакваната инициатива, не му/й се сърдете. Приемете го като възможност да обмислите отношенията, да си дадете сметка от къде тръгнахте, до къде стигнахте и какво още предполагате, че ще се случи. Ще се окаже една твърде полезна ретроспекция.

 

Водолей

 

Събитията ще се развиват непредсказуемо и бързо. Ще се налага да реагирате гъвкаво и да взимате разумни решения. Много е вероятно някой да спретне грозна интрига за ваша сметка и да атакува половинката ви със залп от недоказани клюки. Не се оправдавайте, а проследете логиката на твърденията. Ще попаднете на поредица „пробойни“, очевидни неистини, които ще обезсилят изречените по ваш адрес думи и ще възстановят доверието между вас и любимия човек.

 

Риби

 

Любимият човек или друг много близък приятел може да се опита да ви манипулира или пък натрапчиво да ви принуждава да приемете възгледите му/й. Със сигурност ще ви стане неприятно, но ще е безпредметно да провеждате спорове. За да избегнете неприятните разговори опитайте да разредите срещите и виртуалните разговори. Посветете се на любимите занимания или на такива, които все отлагате. В края на седмицата ще си дадете сметка, че сте си осигурили един спокоен и полезен период от време.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
nali ??
Страница 1 от 1